Heartcore for a new and more inclusive normal

Framgång!

Jag lyssnade nyss på ett interview med krimiförfatteren Anne Holt. Under mesta av tiden trodde jag hon pratade ett svenskt dialekt – men nej, det var norska! Och vet ni? Det är ju ett riktigt bra tecken, för norska va liksom ofattbart för mig för jag började lär mig svenska.

Så, det är dagens succé historia 😀

Min partner och jag pratar fortfarande(och nu kan det kallas för mycket) engelska i våra vardag. Först berodde det på att jag inte tänkte fort nog på svenska och att mitt ordförråd var smalt. Men det blir svårare att säga, och nu är det dags för oss att vända trenden och börja kommunicera på Idas modersmål…. Och på vägen dit, kan jag väl lära henne danska? 😉

Ett sätt jag får höra mycket svenska på, är att lyssna på poddradio och prat radio – jag får höra vanlig människor uttrycka sig på vardags nivå. Och om du lär dig ett nytt språk nu också, då vill jag rekommendera att du hittar ett podd eller radio program att följa och lyssna på.

Så Hej hej – lycka till! Och om du har ett bra podd jag borde lyssna på, dela det med mig?

Och här ett lite kort på dagens lyx, en hallon mousse från det lokala bageri+café 🙂 (om du vill följa mig på instagram finn jag under OKPENGUIN där)

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: